Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan

Känslan man får när osäkerheten är som bortblåst

Man vet att man klarar det

Man klarar allt

Man vet detta, i sig själv

Man vet det i sin skäl

Kärleken den visar sitt vackra ansikte

Kärleken ger av sin värme

Säkerheten ger styrka

Säkerheten visar förtroende

Säkerheten som ger mig styrkan att våga tro

Tro på mig själv

Tro på dig




Fri vers av Görgen Thornbladh
Läst 566 gånger
Publicerad 2005-07-27 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Görgen Thornbladh
Görgen Thornbladh

Mina favoriter
Elaka tungor
Ingenting
Önskan