Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven med tankar, om hur det är att se sina barn försvinna ut i vuxenlivet.....


Känslan av saknad

Känslan av saknad växer för varje dag som går

Gammalt groll finns helt plötsligt inte länge

Det enda som finns är saknad, djup saknad

Hennes rum är tomt, det mest slående beviset

för att hon är borta...

Min lilla ängel är borta, hon har försvunnit ut

i vuxenlivet...

För två månader såg jag henne ta studenten

Nu såg jag henne förvinna, min lilla Louise har blivit

stor och nu har hon flyttat hemifrån..

Ja, känslan av saknad, växer för varje dag som går..

GT/050804




Fri vers av Görgen Thornbladh
Läst 829 gånger
Publicerad 2005-08-04 20:08



Bookmark and Share


  Jessi
Himla fin! Kan inte vara lätt att se sitt barn "försvinna" ut i vuxenlivet, att inse att barn bara är till låns.
2005-08-04

  karenina VIP
fint om känslan av saknad..
2005-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Görgen Thornbladh
Görgen Thornbladh

Mina favoriter
Elaka tungor
Ingenting
Önskan