Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in

När får man vara glad

en hel dag?

När kan jag stärka

mitt svaga jag

När lyser solen

längre än en sekund

när får jag kyssa

din goda mun

När ler väl lyckan

i hjärtat in

när känner du

att du vill bli min

När självet mognat

och jaget är

i sig själv först

väldigt kär

Då öppnas dörren

för vännen min

då är han välkommen

ända in




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-29 22:18



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Sannerligen en vacker skrivelse min vän..om hur fåfängt allt kan kännas vissa dagar..och så bra poetat om att just då när man tar sig själv för den man är..då först..applåder!!!
2008-07-03

    ej medlem längre
"Ingenting blir färdigt på en dag, inte ens vindruvan eller fikonet. Om du säger till mig nu: "Jag vill ha ett fikon!", svarar jag att det tar tid. Låt trädet gå i blom först och bilda frukt, och låt slutligen frukten att mogna." (Epiktetos)

Allt har sin tid, allt tar sin tid. Det gäller bara att vara tålmodig.
Det kan bara bli bättre nu.
Bra fångat!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt