Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek till en Häxa som brännes på ett bål


Kärlek fångar livets dömda

Kärlek fångar livets dömda
de förlagda
och förglömda.

Kärlek föder kärleksspår
långt från väg där tanken går
mållös inför målet
tom och utan sorg.

Tänk hur lågor fort i bränder
tar till flykt med vind som vänder

Kärlek fångar livets dömda
de försagda
och det gömda...

Rym mig !
sa kärleken.

till sin tjänare...

under den tysta dansen
med siluetterna
kring
bålet.


Kärlek fångar livets dömda
ger det till det innerst gömda...




Fri vers av Jaramald VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-30 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP