Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men nej...

Tillbaka
Jag är på vakt och
mina fötter är
snabbare än någonsin

Jag har tuggat gräset på den här sidan
alldeles för många gånger förut
Ni förväntar er
att allt
ska vara som gången innan då
ni lärde mig ordet
mindervärdeskomplex
Men nej...

"Vad är ditt problem?",
och bara en pöbel av livsglädje,
av frid
rusar in
med draget vapen
Min väst är inte längre särskilt skottsäker
när hon väl sitter där
när ni tar sikte
ges ni fri lejd
att göra vadhelst ni vill
Men nej...




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-15 18:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Motstånd!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon