Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ny dag en ny månad med nya utmaningar har tagit sin början


EN NY DAG EN NY MÅNAD

En ny dag har börjat,som jag får ta del av
en dag där gårdagens alla problem måste
rättas till

Juli månad har tagit sin början, sitter här
tänker vart tog juni månad vägen, nyss
var det ju juni månad som tog sin början

Sommardagen i dag ser ut att bli vacker
solen försöker tränga fram ur molnen

Det är vackert med allt som nu finns i naturen
att beskåda, allt som växer står nu i sin
högtidsdräkt

Fåglarnas ungar börjar pröva sina vingar
att ha möjlighet kunna beskåda deras
första försök är en härlig känsla

Ser ut över landskapet framför mig, en
liten flik av dom blånande bergen kan
jag ana mellan de nu grönskande
träden

Det är en vacker dag, en vacker tid som
vi nu har och får ta del av, som vanligt
börjar min morgon med en stund ute
på balkongen, där jag tar in alla dofter
innan min dag börjar, och mina sysslor
för dagen tar vid

anits 1 juli 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-01 09:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vacker bild till dina ord..
2008-07-02

  Bibbi VIP
Håller med rabbe här.
Applåd!
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP