Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be, rör och mig

Kom och hälsa på mig
vi ska beskåda livet på avstånd
Söka dess mening men inte dess svar
Vi ska spegla skuggan
med synonymer för vinden
Kom, kom vi ska leka kurragömma
bland orden i en mening
Vända, bita, kasta, slå, klösa, klippa,
dregla, stå på allt vi aldrig tidigare rört
Kom, jag vill ha sällskap ner i havet
för att göda de döda bottnar som vi orsakat
Låt oss på det omöjliga
Och tvi vale ingenting,
ingenting förutom de som aldrig badat i havet
Smakat, druckit, ätit,
slickat i sig det salta vattnet
Låtit sig kallsupas av det
Låtit sig bli berusade
av dess kalla, varsamma beröring
Tvi vale att aldrig ha badat i havet
Kom, kom vi ska hälsa på min bästa vän havet
Kom, kom hälsa på




Fri vers av Mäkitalo
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-01 21:27



Bookmark and Share


  SuperSweMe3
<3 gotta luv this1 :D
2008-07-19

  Mats Henricson
Precis, lev livet, ha kul, så länge du orkar och lite till, hämningar är bara ett onödigt ok, man svarar blott inför sig själv, innan barnen kom hade jag den inställningen, sen blev det annat....
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo