Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig någon annan

 

Ingen annan

kan komma i närheten

av den du var

 

Vem kan älska Erik Satie

och spela som en Gud

på dragspel

 

Vem kan läsa en artikel

som om det var

det mest spännande som skrivits

 

Vem kände alla fåglar och deras läten

och älskade Barbers Adagio och

Barbro Hörberg och Claes Jansson

 

Vem visste allt om mig

såg vem jag var och

älskade mig ändå

 

Hur ska någon

kunna mäta sig

med dig

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-02 00:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
Applåd och bokmärke.
2008-07-03

  Michaela Dutius
Den fullkomliga kärleken är inte lä'tt att kopiera.
2008-07-03

  * Ammi *
vi är alla unika!
men orden mellan raderna framför din stora kärlek, så klart!
2008-07-02

  Lena Krantz VIP
Nej det går ju inte, men någon annan kan mäta sig med sig själv...*skrattar*...
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP