Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIOT COMING


Pärmarna

hyllor med pärmar veckobrev swahiliuppsatser barnteckningar
hur hanterar man det här det går månader och år jag sitter med fingrarna
i knutar löser upp papperet med feta fingertoppar

mitt sovrum var en korridor och det väntade på något
det gick några år sen tog jag tag i saken och
täckte alla skrovliga off-white väggar med planscher.
mönstrat omslagspapper från butiken på hörnet men i
parkett och marmor sitter ett avtryck från
ett liggunderlag och en röst som undrar vart
jag är på väg?

jag kommer om fem minuter.


vet hon vad jag sa hörde
hon inte riktigt
hon sa vad svårt att vara som
han med någon som
du.
och han bor hos dig, dagarna går fort

men sen, du sa inget om det här
vad det är han lider av som gjorde det här
mot mig


ni är extramatte allihop och när ni ska
fatta så har ni
guld.
för det ordnar sig ät mer frukt sov tio timmar motionera

jag är aldrig Will Hunting så är det va

it's not your fault.
it's not your fault.
it's not your fault.
it's not your fault.


säg det



jag vill riva upp parketten
hälla olja på och bränna bort hans märken
inte dölja dem med sittdynor
jag vill dra ner pappersväggarna och bränna
bränna upp dem
och pärmarna
vad ska jag göra med pärmarna
han måste vara antecknad någonstans
i pärmarna?







Övriga genrer av guld
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-02 16:54



Bookmark and Share


  Princess Charles
Känner igen känner igen. Men visst finns det poesi i den här också. "men fröken du sa inget om det här" svävar. Det temat skulle du kunna renodla och plocka fram ur texten.
2009-04-21

  nadazipp
du skriver underbart bra
älskar den här texten
perfekt balans
2008-07-04

    smuts
terapi är bra. jag tycker det är poesi också. jag tycker om dina detaljer, det är dem jag gillar mest med dina texter.
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

guld
guld