Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
when I do wrong I am with god, she thought


samma har inte bråttom

samma är farligt för det har inga vänner, samma har ingen skam i kroppen, alla älskar samma och samma är farligt för vill du ha samma så får du inte vilja annat för samma jobbar ensam.

samma är att vara smal i lågstadiet, att köpa manga för matpengarna. samma är någon du aldrig låg med.

du lär dig: säg vad du vill ha. annars följande:
synfel
knark, kanske
demens

och så: säg det tyst.

samma är kläder med strasstenar. samma är att vara någons största fan.

samma är lyssna på blur i källaren.

gränsen mellan nästan och riktigt är så bred att den utgör ett eget område som tar tre dagar att korsa till fots. gränsen mellan nästan och riktigt är glaset mellan dig och MTV music awards. ibland ÄR du gränsen.

så frågar någon vad du ska
göra sen och du vet inte om de menar
i kväll
efter studenten
när du säger upp dig från JC,
och så kan du inte svara.

samma är blont och blåögt och har en ny t-shirt, du har i alla fall aldrig sett den förut, samma är sunkigt, det drar osmakliga skämt, samma skulle aldrig göra dig lycklig, ni har för lite gemensamt, samma lyssnar på code monkey och har inte så mycket självdistans och du undrar, hela tiden, om samma är något du vill ha eller något du vill vara.




Fri vers av guld
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-22 18:57



Bookmark and Share


  storahavet
du skriver så bra, ta inte bort dina texter när jag vill läsa om dem.
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

guld
guld