Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
apple of my daddy's eye


rodziców

du tyckte att det var bra att world trade center föll, du var hemma med sjuka barn, de hade 38,2 men hade börjat piggna till, när de blir gamla kommer de minnas tornen i slow mo och höra röster skrika oh my god oh my god medan en kille i vit pikétröja filmar, dina barn kommer tro att elfte september var en feberdröm.

din dotter fyllde sexton och tog din sträva grå t-shirt från teknikens värld och klippte bort ärmarna och kragen så att BH:n skulle synas och den satt bättre på henne än den satt på galgen.

de sade att det var ett högt pris att betala men du kom billigt undan du är en hallick som hittat paris hilton utfattig på ett gathörn du har en kappsäck full med pengar du har guldkorn under naglarna, mellan ögonfransarna, i hårbotten. du har guldtänder och kidsen har guldtänder i stället för mjölktänder och du försöker få dem att öppna munnen genom att skämta om barnsliga saker.

till och med när du faller som timmer i soffan och slår rot, till och med när du tar alla utom två fast de inte är dina, till och med den yngsta minns din namnsdag, till och med skilsmässan har en silverkant, till och med USA har en statsskuld, varje dag har en lön att hämta och det du gav dina ungar får du aldrig tillbaka.




Fri vers av guld
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-15 23:49



Bookmark and Share


  blaite
Kalastext..
2010-02-25

  C.Degerfeldt
fantastiskt. slutet knyter ihop säcken perfekt. älskar sådana här texter men det är inte särskilt många som behärskar dem.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

guld
guld