Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trouble with you is the trouble with me got two good eyes but you still don't see


CJ



inget är som illvilja
eller smakar lika tungt

och strävt som bark och syrligt som en typ av godis
ingen övergång gör mig lika stolt
eller upphör lika abrupt

ingen önskar att jag kunde bestämma mig så hopplöst bortslösat som han

ingen gör mig trött
eller ber mig sluta med samma lättnad
ingen önskar sig mer än vad jag har att erbjuda

egentligen är ingen så illa förtjänt av en uppläxning
eller i så stort behov av det
som han

ingen har kallat mig vad jag heter så få gånger på så lång tid
inga krav har varit så oförklarliga

inget har varit så nygammalt eller så väldigt det här känner jag igen eller så åtkomligt
som att anstränga sig för att saker ska ske naturligt
och ingen som sa att jag inte försökte tillräckligt mycket kommer att få veta att de hade rätt

eller fel
ifall det var en fråga om att ha gjort det fel

ingen som han skulle ha behållit någon som jag utan ödesmättade fantasier och hårt ensidigt arbete

vad fan ingen orkar
väck mig när det är över




Fri vers av guld
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-22 01:53



Bookmark and Share


  glesblygden
Du skriver fortfarande jetebra Frejso.
2011-08-24

  sandraskänslor
gillar verkligen sättet du skriver på, du lämnar något outtalat samtidigt som du skriker dina känslor rakt ut. braaa!!
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

guld
guld