Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En orm i mitt paradis.

En orm i mitt paradis,
är tvivlet i min tanke .
Vem är jag?
Vart ska jag?

Gör jag rätt som väljer den stigen?
Kluven tunga,
har ormen, den slingrar omkring i mitt sinne.

Du vet vad du har men inte vad du får!
Ja jag vet!
Men en känsla i mitt bröst viskar,
följ din intution.

Vissa stunder är ormen stark,
den kramar mig runt min hals.
Nästan kväver mig,
jag får slita mig fri!!

Jag har kraften inom mig,
jag vet att den finns.
Att göra det som är rätt,
rätt för mig att följa.

Runt nästa hörn,
väntar resten av mitt liv.
Den nya vägen,
som jag valt.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-07-02 22:29



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Bra text om den inre kampen som vi alla har, du ahr fångat kvalet och tvivlet bra, samtidigt som den andas hopp!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria