Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min vän

Jag har det så,
sa en vän.
Jag tänkte då,
vad ska jag säga?

Vad kan man svara,
när orden inte räcker till?
Vad kan man säga,
när känslor hos en vän blir svåra.

När min förståelse vill men inte räcker,
en värme jag känner.
För dig min vän,
men når jag fram?

Jag vill dig väl,
känner du det?
Fast det ofta blir fel,
jag är din vän hur du än mår.

Jag finns här,
närhelst du vill.
Så kan du nå mig,
om du mig behöver.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-02 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria