Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får inte ihop det

Jag orkar inte göra något
men ändå vill jag förändra hela min värld

jag orkar inte vara med folk
men ändå är känslan av ensamhet det enda som äger mig

som en dassig kletig slöja
som tynger ner mitt leende och mina blå ögons glans

Snälla ge mig energin tillbaka
eller låt min rastlöshet försvinna

jag får inte ihop det


det är ju just nu
som jag ska se det rosa

nu när inget utanför skrämmer

vem är jag?




Fri vers av MinnaSofia
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-03 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia