Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När samtal inte blir vad man tänkt sig, fast man väntat.


Till min vän

Orden fastnar,
jag försöker säga vad jag vill.
Orden blir förvrängda,
men det blir bara kallprat.

Jag vill ge dig lite av min tanke,
det jag känner inombords.
Men ut kommer ord om väder och vind,
vad som hänt under dagen.

Min tanke var att säga dig,
en mening med känslor.
Men det blev så fel,
jag sa fel saker.

En vän som du,
hittar man så sällan.
Försök förstå min känsla,
i allt kaos.

Jag vill ge dig min tanke,
men allt snurrar runt i en fartfylld karusell.
Kan du ana min känsla?
Vill du dela den?

Ord som aldrig blir sagda,
ligger på min tunga.
Tankar som jag tänkt,
blir kvar inom mig.

Jag brukar inte ha svårt att prata,
men denna gång ville inte min tunga mig lyda.
Nästa gång,
ska jag försöka säga min tanke till dig min vän.

/Anna-Victoria




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-07-03 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria