Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Publik - ett bi har mer energi än en dam i spetstrosor

Direkt ur min Delsbodagbok:

"Jorå - ryggsäcken var glömd här på elvan
och jag fick den tillbaka i fullgott skick
Halleluja!
(fick låna en tändare åsså!)

Nu kom det ett trevligt gäng in här på 11:an
där jag satt helt alone
Dom kommer nog ut här på verandan snart...

Dom hann inte spela Östen med Resten på 11:an
- Vill du ha den tillbaka?
- Jo...
Men Östen enskilt - hur kul är det på en tiograders?

Man blir så öppen för människor absolut
bästa och kärleksfullaste sidor och får
en massa information
Som här på kaféet vid vattenkvarnen
På väg mot Forngården(och Ingela?)

Kära Publik - ett bi
har mycket mer energi
än en loj dam i spetstrosor
Ändå är det Hon som får rosor!




Fri vers av claes fredelius
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 10:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bin får nog också en del rosor.
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius