Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor som vaknar.

Känslor som vaknar,
utan att man vet om att de fanns.
Stormar som skakar,
mina ramar.

Att jag kan känna så här,
hade jag ingen aning om.
Att det fanns inom mig,
en uppenbarelse.

Att man kan leva ett liv,
utan att känna sig själv helt och fullt,
Att upptäcka en sida,
hos sig själv en outforskad.

Gör mig helt omskakad,
frusterad och rastlös.
Det känns som det kryper i hela kroppen,
känslorna gör mig tokig.

Jag vill nu,
inte i morgon.
Jag vill NU,
inte vänta tills nästa dag.

Känslor, överallt känslor,
hur blev det så här?
Jag har ingen kontroll,
underbart kontrollöst.

Känslor som svallar,
stora vågor.
Sömnlösa nätter,
stormiga vindar.

Känslor som vaknar,
som ger mig liv.
Färger som sprakar,
längtan efter mer.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 11:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl beskriver diktarjaget nyvaket förvirrade och outforskade känslostormar... väl förmedlat det budskapet...ja...
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria