Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningsgläntan

Att äga sanning

kan vara att säga sanning

njuta närhet tråna ömhet

se gläntans heta närhet

är att

älska

 




Fri vers av Edrik
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 22:48



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
njutbar
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik