Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas vin

Ett glas rött mustigt vin,
vid mina läppar.
Vinet rinner ner i strupen,
utom en droppen som rinner ner för mina läppar.

Ner utmed halsen,
för att stanna i halsgropen.
Där dina läppar fångar den,
varsamt.

Ett glas rött mustigt vin,
värmer mina sinnen.
Får mig att längta,
mina läppar blir röda.

Fäger blir förstärkta,
känslorna än starkare.
Huden mer känslig,
längtan blir hetare.

Ett glas mustigt rött vin,
kan vara sällskapet för kvällen.
Festlighetens tillfälle,
bara ren njutning.

Ett glas mustigt rött vin,
vill du dela med mig?




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-05 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria