Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandora

Nu har jag öppnat Pandoras ask,
vem vet vad som kommer ur den?
ljus och mörker,
Känslor, impulsivitet.

Något gammalt och glömt,
en förgången tid.
Gammalt damm som virvlar omkring,
jag vädrar ut.

Vänder ut och in på fodret,
för att få ut allt.
Det känns skönt,
men inte lätt.

Nu har jag öppnat asken!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-07-05 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria