Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedonism


Du vet att jag längtar
efter en ny storstad -
att trampa hennes gator med
mina fötter
att skölja hennes nätter över
min panna

ny lägenhet
med stora fönster
ny mascara
på min bröstkorg
varje ny morgon från en
ny flicka

och i varje sovrum hänger det en mistel
förrutom här
mobiltelefonerna sätter vi på ljudlös
när vi klär av oss
för jag vet att du längtar

efter en ny storstad
att trampa med dina fötter
att skölja över din panna
efter en ny bröstkorg
att dränka med din
mascara





Fri vers av Bror
Läst 1221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-09 18:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
såna där rundgångar älskar jag, har skrivit några stycken själv faktiskt, int lika långa i och för sig och nog ingen om kärleken till tokholmen, konstigt nog, men det är nog int försent än

texten får förstås
tre blomsterkorgar
2008-02-13

    lillebror
mycket bra, verkligen!! snygg vändning i avslutet som ju i och för sig inte är särskilt unik i sig, men som tillsammans med temat, känslan och ditt sätt att förmedla dessa två gör den här texten till något utöver det vanliga.. jag gillar!!
2005-10-24

  tonsoku
ja, den här var helt fantastiskt bra..! raka vägen upp på favoritlistan!
vill läsa igen och igen...
2005-10-23

  ginny
något av det vackraste jag läst på länge. gillar känslan i den.

favorit.
2005-07-28

    Charlie
underbar
2005-07-18

    ej medlem längre
Utan minsta stammning - rak, öppen och fantasifull - som en kortfilm
2005-07-13

  Elin S
Älskar ditt sätt att upprepa ord och rytmer, det ger ett speciellt flyt i texten som nästan känns mässande.
Håller även med kommentatörerna nedan, försök få den tonsatt, skulle bli grymt bra!
2005-07-11

    ej medlem längre
Bra bra! Gillar speciellt:
mobiltelefonerna sätter vi på ljudlös
när vi klär av oss
för jag vet att du längtar
2005-07-09

  vissla
sångtext sångtext
den här lyser sångtext
bra
2005-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Bror