Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insikt och förståelse.


vattenklar.


och även jag blev synlig
i vattendropparna på din kind

så torka inte
dina tårar.




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1509 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-08-15 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här är du verkligen i toppform. Rakt på sak, inga krusiduller och vackra ord.
2010-02-11

  katastrofromantiker
Ja verkligen bra budskap
och fint och enkelt formulerat.
Träffande.
2005-10-02

    Bror
Underbar dikt felstavad.
Har sällan läst så viktigt budskap i ett så snyggt upplägg och med så få ord.
Förtrollande.
2005-08-17

  Peter Stjerngrim VIP
Den här tycker jag verkligen innerligt mycket om!
En riktig pärla ...
2005-08-16

  Smultris
Fint så fint....
2005-08-15

    Teddy
..Gillar..

och nej..det får den absolut inte göra..tårar är helande givande..

Vackert..sa jag det?
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP