Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sinisha ??


när en människa går.


när en människa går
blir djupet efter henne
så bottenlöst

begrepp vi navigerar kring
tid & rum
finns ej mer

hur kan allt det
som nyss varit så innerligt
upphöra

jag väljer att tro att du virvlar vidare
att du fortsätter vibrera
vid universums rand
skapa solnedgångar
färglägga himlavalv

genom evighetens ljusår
rista ditt namn
likt du gjort hos så många
i galaxerna




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2023-07-23 16:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Intressant berörande skrivelse
som angår mänskligheten!
På ett eller annat sätt?
Allting vibrerar väl så
Länge vi har minnet
kvar som spelar oss
sitt spratt om evigt
Liv? Detta är bara
Min tankebana.
Sen får alla
andra ha
sin!
;)



2023-07-23

    ej medlem längre
Magisk människa sannerligen, ett starkt intryck. Solnedgång, det är stort. Färglägga himlavalv, ännu större.
2023-07-23

  Mats Edin VIP
Vackert om det lilla i det stora
2023-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP