Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi människor föds med varma händer.


när du somnat scrollar jag flödet
& gråter tårar ikväll
för allt som är trasigt & sönder
för allt ont
allt hat
allt det
som inte hade behövt bli

vi människor föds med varma händer
ändå läcker kylan in i våra vener
stanna en stund till säger du
& universum ser på oss
i all sin fullkomlighet
hur vi strävar på hur vi försöker

& de spillror av liv vi lämnar




Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-12-04 10:12



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Stark sanning.
2023-12-06

  Cikoria Blå VIP
En text som berör
2023-12-06

  Nina Nightwish
En underbar text.. Otroligt skickligt skriven
2023-12-06

  Peter G VIP
mycket känslosam och bra dikt! världen och framför allt all denna ondska som finns överallt är sannerligen svår att förstå.
2023-12-05

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"kalla händer
varmt hjärta"

sägs det

och

"kalla fötter
kallt hjärta"

jag hade kalla fötter förut
och var ganska random...

men varma händer har jag
oavsett hur mycket ångest
jag har så är de fortfarande
varma tar det lugnt som oxe
jag är... <3
2023-12-04

  La Magnólia VIP
Vi föds med varma händer... Ja, så sant. Det som kommer sedan för varje dag, månad, år, är sådant vi tar till oss, sådant som tvingas på oss, som formar människor på olika sätt. Som skapar den värld vi lever i. Det skulle inte behöva vara så.. Mycket berörande skildrat.
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP