Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött


jag är ett läckande kärnkraftverk.


jag är ett kärnkraftverk
ett urverk ett maskineri
ett raseri
i tystnad
elektricitet läcker ut genom venerna bröstet
längs vägen där jag går
håller allt annat
roterandes bankades sprakandes
flytande
vid liv

lämnar mig
strömlös




Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-12-04 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP