Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är jag så tom fast livet är fullt omkring.


ibland är jag så tom
fast livet är fullt omkring
jag famlar efter något
fast jag vet att jag redan har det i min hand
det gör ont värker
fast jag känner ingenting
jag är tacksam & glad & nöjd &
uppskattar varenda sekund till den grad
att jag går sönder inuti
mitt huvud är fullt & tomt det rusar & slår
jag är så trött men jag springer uppåt uppåt
jag vill lägga mig ner
vila mot marken
men vet inte var
eller hur man gör

någonstans är det en röst som ropar
nån jag känner ingen
en flicka som behöver en hand att hålla i
en jord att stå på
& jag vet att det är just såhär
att finnas till






Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-07-29 21:15



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Ååh den här fin! Träffande kring hur jag gör mitt bästa och har det väldigt bra samtidigt som jag faktiskt ibland vill bort.
2023-08-01

  Respons VIP
Känns som en stor skillnad mellan levt och önskat liv. En skillnad som du beskriver väl.
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP