Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomsfrost

 

där värmen

fanns

var tiden borta

och

där tid var

fanns

ingen värme

när

barndomslandets

frost

nyper till

går det

bara att

förstå med

hjärnan

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-06 19:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hög visdom.
2008-07-15

  Michaela Dutius
sann och fylld av livets vishet och insikter
2008-07-08

  charlotte hedendahl
Bra och insiktsfull
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP