Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när något händer som känns obegripligt som man inte förstår och inget kan göra åt, då är det tragiskt


SEX ÅR SEDAN DEN 6 JULI

Jag gick till kyrkogården idag,
med många tankar inom mig

Det är sex år sedan i dag, du
somnade in från all smärta och
allt svårmod

Jag tänkte på dig mamma när
jag gick där på kyrkogården, på
alla frågor jag ej fick svar på. och
kommer nog aldrig att få

Varför slutade du prata med mig
vet än i dag inte vad jag gjorde för
fel, om jag gjorde något som du blev
så arg så bitter över

Inom mig vet jag vad det var som
gjorde, att du la på luren när jag
ringde

Det är något jag heller aldrig kommer
att få reda på, om inte den personens
samvete en dag berättar vad som hände

Samma dag som jag kom hem från
sjukhuset efter en andra bröstcancer
operation somnade du in

Det var för oss alla en jobbig och besvärlig
tid, men jag undrar än och kommer alltid
att undra, vad sades det till dig om mig
som fick dig att ta avstånd inte ville höra
min röst

Det är så synd när något sådant här händer
men kanske en dag, så kommer det fram
när Gud har hjälpt den personen att lätta
sitt samvete och berätta vad som hände
den gången du mamma tog avstånd från mig

anits 6 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-07-07 00:08



Bookmark and Share


  Kalle.O
Så stark!!
Får alldeles ont i hjärtat!
Grattis till placeringen!
2008-07-08

  Lena Krantz VIP
Så FÅR man bara inte göra mot sina egna barn!
Usch, sådant där självupptaget beteende gör mig bajsarg!

Men du skriver bra om det!
2008-07-08

    Ken Cassel
Så sorgligt men så otroligt vackert beskrivet

Kramar
2008-07-08

  Michaela Dutius
Det är svårt med frågorna man inte kan få svar på....du skildrar det med försoningens ord på ett sätt som gör att man känner att du inte har bittra tankar runt det.
Då kan det bli pinne i stegen mot vishet!
2008-07-08

  Fånga dagen
fruktansvärt sorgligt ja hoppas du finner svaret ändå inom dig
kram a-k
2008-07-08

  Maria T
En mycket tragisk berättelse.
Fin skriven.
Grattis till placeringen bland
5 läsvärda.
Välförtjänt
2008-07-08

  Lars Hedlin
Så djupt en smärta kan sitta ini själen,,,,kram
2008-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Oerhört plågsamt.

Jag lider med dig.
2008-07-07

    sajo
En bra skriven text om sorg och hur man i kroppen det känner.
En text som gör att tårar rinner.
2008-07-07

  Elaine.S VIP
Bra skrivet om något väldigt svårt..
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP