Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken är fri

Tanken är nu fri,
att leka sin lek.
Fara runt i trädkronorna,
med vinden som fart.

Lekande lätt,
som vindens snår.
Jag ger mig nu av,
utan att jag får.

Veta vad du ville,
vad du tyckte.
Sanningen var en annan,
än den du sa.

Men tanken är nu fri,
den gör vad den vill.
Jag väntar inte kvar,
jag måste vidare.

Tanken är nu fri,
jag har den hos mig.
Jag vinkar adjö,
av det som var.

Tanken är fri som luften,
att sväva, gå sin egen väg.

Tanken är fri som vinden,
åren var fina tillsammans.
Men orden räckte inte till,
vi gled isär.

Tanken är nu fri,
men ensam.
Jag är din vän!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria