Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du mår dåligt...men

Jag vet att du mår dåligt - men man får inte göra vad som helst i dåligmåendets namn
Man får exempelvis inte skicka sin son att köra ut gäster

ur ens hus när man inte ens själv är hemma

Jag älskar dig och vi har faktiskt lovat att älska varandra hela livet

Så nu får du ställa upp på vad du lovat

Och inte stänga av kommunikationen och rymma så där


Det är inte just mot den man säger sig älska

Då bli jag frustrerad och gör saker jag aldrig skulle göra

Om Du bara svarade på telefon!

Men nu har jag gjort Det och jag erkänner

helt ärligt: Vi måte prata om det här!

Förstår´u väl?!


Hör av dig Älskling - snarast!

P.S. Det enda som var riktigt bra på Delsbostämman var Oline Bakke från Norge
Hon var stämman absoluta drottning
Sen kom Ingela
Nej föresten...man kan inte jämföra två storheter så där...D.S.




Fri vers av claes fredelius
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-07-07 13:15



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Bra: Man kan inte göra vad som helst i dåligmåendets namn! Texten är, som helhet, givande.
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius