Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikusvit fr.o.m 080714


Z



ett träd
faller i skogen
ingen hör det


varken gå förbi
under tystnad
eller tala



(mitt svar till en som undrade:
det är ett stort steg, att erkänna att
du inte förstår! Grattis!
sen är det frågan vad är det du inte förstår,
världen eller ditt eget (miss)förstånd...?)





Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-07 13:57



Bookmark and Share


    Ola L
back again? snyggt som vanligt
2008-07-07

  Tess the mess
Har det givit ifrån sig ljud om ingen hör det?
Har det fallit överhuvudtaget?
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]