Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräck

Min största skräck är inte ormar eller höjder

Min största skräck det är du


Du är perfekt

Du är vacker och perfekt

Du är allt och lite till

Men du är dödlig


Ett fall kan bryta mina ben

En orm kan förgifta min kropp

Men bara du kan krossa mitt hjärta




Fri vers av KrizZ
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 23:44



Bookmark and Share


    vemod
jag läste den här igen, och jag ler... det hjälper att tänka på att jag har dig när allt är så himla jobbigt...

bäst!
2008-08-11

  Il poeta della luna
Lysande !
Ett lysande poetiskt verk,
med kraftfullt budskap
och en intressant och tänkvärd tanke
som är så sann så!
Riktigt j*vla bra, helt enkelt - jag fastnar

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

KrizZ