Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten tjej med egna funderingar


JAG TÄNKER PÅ DIG PÅ ER

Jag tänker på dig lilla underbara tjej

Tänker på dig, när du sist var hos mig
så försvann du, det blev alldeles tyst

Din syster satt och ritade, men dig såg
jag inte till

Med en blick in i sovrummet,såg jag dig
där du satt uppkrupen i min säng, dina
ben i kors

Där satt du tittade på mina ikoner, jag
ville inte störa dig så jag sa ingenting

Så vänder du dig om, ser på mig jag
frågar vad gör du?

Du svarar jag tittar på dina vackra bilder,
du är fascinerad av mina ikoner, det har
jag sett många gånger

Särskilt en som du ser på extra mycket,
där det är herdar och änglar, i den bilden
har du visat mig vem Gud är, en ensam
ängel som har sin plats över dom andra

Ni är så underbara ni mina två solstrålar
som sprider glädje med era sånger kramar
och blöta pussar

anits 8 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-08 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skrivet om barn.
2008-07-08

    sunnanvind
åh, vad gulligt...spara får de läsa det senare i livet!
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP