Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ettusen ljusår

Ettusen ljusår, tomma universum
En storm starkare än de allas krafter
En våg, dränker själar, tystar skratt,
förintar de ekande ropen efter hjälp
Ettusen ljusår, tomma universum

Ettusen ljusår, tomma universum
En mikrometer, ett stort klot
Ett skimrande ljus, en lockande verklighet
Ständig kraft, tomma händer
Ettusen ljusår, tomma universum




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 267 gånger
Publicerad 2008-07-09 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström