Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför mitt fönster

Jag ser allting utanför mitt fönster. Det vita täcker ligger ovanpå.
Jag ser allting utanför mitt fönster. Det gröna lagret skyddas till synes så.

Jag ser allting utanför mitt fönster. Allt är svart och grått.
Jag ser allting utanför mitt fönster. Bättre har nog alla mått.

Jag ser allting utanför mitt fönster. Mitt liv har passerat på grund av det jag ser.
Jag ser allting utanför mitt fönster. Men trots det så ser jag ingen som ler.

Jag ser allting utanför mitt fönster. Allt är tomt, det som finns kvar är bara skinn.
Jag ser allting utanför mitt fönster, men ingen ser in.


// Jonas (kommentera gärna)




Fri vers av Jonas Olsson
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-09 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Olsson