Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär

Jag vill få ned
orden jag känner
glädjen som bubblar
kärleken som flödar

Men när du är här
blir jag stum
Och när du åkt hem
lever jag i ruset

Kan bara sitta här
och fånigt flina
tills jag kommit till sans igen
Älskar dig så vännen




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 10:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här bubblar det och sprudlar mellan orden vill jag lova..oemotståndligt om förälskelsens fröjder!!!
2008-07-09

  lyckeli
Härliga förälskelse!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt