Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svansjön

Stilla dagar flyger svalorna lågt

över hjortarnas stråk i sommargräs

och de fula ankungarna följer i fäders spår

en dag vita som Pavlova

en smäcker dans i piruetter

solglitter i vattnets rörelse mot strand

en sommarvind smeker min kind
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-09 15:51



Bookmark and Share


  Karin D
Underbart skön dikt. Hör av dig:-) karin
2009-04-16

  Karin D
Underbart skön text. God Jul och Gott Nytt År.

Karin
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia