Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå dit ljuset för dig.

Gå dit ljuset för dig,
där du känner harmoni,
där du känner att ditt hjärta är med dig!
Där känslan är med dig hela vägen.

På den platsen,
där ljuset är.
Kan jag finna mina känslor,
min visdom.

Inne i mitt hjärta,
bor min visdom.
Hon har långt grått hår,
och är oerhört gammal men vacker.

Hon vet var ljuet tar vägen,
när det inte skiner så starkt.
När jag känner mig vilsen,
kan hon leda mig.

Jag kan nu gå dit ljuset är,
för jag har lärt mig.
Att följa mitt hjärta,
då blir jag lycklig.

Då vet jag att jag har kommit rätt,
inte alltid blir det på en gång.
Ibland tar det tid,
att följa den ljusa stigen.

Men jag går dit ljuset för mig




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-09 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria