Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas!

Hoppas jag kan simma upp till ytan snart och få luft

Det sitter något i min själ
Som skriker efter frihet

Ensamheten omringar mig
Men det spelar ingen roll
För jag vet innerst inne att jag inte är ensam

Jag vet att jag ler nu
Jag mår faktiskt bra endå

En svag rodnad på min kind
En tyst flämtning och en harmoni av andetag

En lätt viskning om stunden som bär oss fram
En lätt smekning och jag andas igen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-09 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin