Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser klarare!

Jag börjar att se klarare nu,

ser vad som ska ske.

Jag börjar att känna mig redo,

för nästa steg, för att gå vidare.

Diset har lättat,

morgonens ljus skiner med en viss distikthet.

Orden kommer lättare,

tårarna har slutat att rinna.

Jag vet att framtiden står vid min dörr,

Jag välkommnar den.

Jag känner mig stark och redo,

känner mig vaken och här.

Nu vet jag att jag gjorde det rätta,

valde den rätta vägen.

Framtiden är ljus,

den är här.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 12:27



Bookmark and Share


  Prometeus
Det är många som tittar, men få som verkligen ser.
Att se är en gåva, men också en tung börda.
2008-07-14

  Janis Karlsson
Kanon! Stående ovationer, på med solbrillorna för den ljusa framtidens skull!
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria