Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan

Jag älskar,

Livet!

Känslan av att kunna älska,

livet.

Jag älskar,

att vara människa.

Känslan är blå,

som havet.

Lika oändlig!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria