Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrande tunga

och din tungspets vandrar på mina läppar
spelandes en melodi jag aldrig hört förut
jag blundar och låter känslan ta över
när vågorna svallar och vinden smeker min kropp
när träden viskar mitt namn och himlen är molnfri för oss

du läser mej som en barnaenkel karta
du kan hela mej, du kan hela min kropp
så fortsätt vandra, inte bara idag
utan minns att vi sagt för alltid, du och jag




Fri vers av Mabola
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-10 19:28



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
att beskriva lycka och varma saker är ibland långt svårare än vad det är att förklara sorg o smärta.

Det är en hyllning i sin enkelhet och ett fångat ögonblick i sin magi, kärleken mellan er är tydlig och vacker att se.

"Spredd da lööv"
2008-07-11

  Don Jorgé
Vackert och sensuellt.
2008-07-10

  Nasrin
Vackert och känslosam!
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Mabola
Mabola