Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du, och dina hundögon

du tittar på mej

säger förlåt

jag vet varför

men frågar ändå


ja, om jag inte längre finns imorgon

säger du

du, med dina hundögon

jag ser att dom inte tåras

men blanka blir dom snabbt


jag lovar att du lever även då

älskling

du, och dina hundögon




Fri vers av Mabola
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-22 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mabola
Mabola