Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1,8-254-8-07,08

Idag är den 254 dagen,
på vad som påbörjades

i vinterkylan 2007

och vad som fortskrider
ännu

i sommarsmittade 2008

Idag är månad 8 kommen
och vi närmar oss
det första årets slut

början på nästa
och fortsättningen

på allt vad underbart är





Fri vers av Mabola
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-01 12:35



Bookmark and Share


  Carl Thomas
..låter lite som kärlek ;)
2008-08-01

  julia.s
åh, så vackert.
jättefin text, verkligen.
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Mabola
Mabola