Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt allt. Till han som räddar mitt liv varje dag. Han som älskar mej och jag älskar tillbaka. Till han, som jag får kalla älskling varje dag.


Hjärtslitande, hjärtskärande

hjärtslitande, hjärtskärande

hej då

nu dröjer det en natt till
innan jag hör din röst igen

hjärtslitande, hjärtskärande

saknad

jag drömmer inte ens
utan dina andetag bredvid
annat än mardrömmar, då

hjärtslitande, hjärtskärande

uppvaknanden




Fri vers av Mabola
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-15 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mabola
Mabola