Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parfymen


har han slagit igen boken
där våra öden
var skrivna
och vi är fria

Själarna
är inte längre bundna
av några lagar
de rör sig fritt
i tid och rum
som i drömmen

Vi kan mötas
i den hemliga trädgården
dit bara de med ett rent hjärta
hittar

Du vet
parfymen du bär
hjälper mig
att hitta genom mörkret

Och jag vill äntligen
få veta
vem du är

Först då
får jag ro




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-11 00:55



Bookmark and Share


  Manal
vackra ord, känner en lugn stämning
2008-07-26

    Jess81
texten är väldigt vacker och talande men rubriken får mig tänka på boken/filmen Parfymen vilket ger mig helt andra associationer!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP