Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På liv och död

När du säger att livet skrämmer dej
Skrämmer dej mer än döden
Då skrämmer du livet ur mej
Och jag känner döden smeka min kind.
Låt inte döden komma,
hämnas livet ditt leende.

(2007/01)




Fri vers av Mabola
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-11 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mabola
Mabola