Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidig morgon då kan allt hända


EN IAKTTAGELE EN TIDIG MORGON

Det är tidig morgon,
jag ser ut genom fönstret

Jag tittar en gång, sen en gång
till, det står någon i en röd morgonrock
på andra sidan vägen, där det växer
sly

Tror inte mina ögon ändå, så ser jag
en hund som hon har i sitt koppel, hon
viftar och har sig, så blåser morgonrocken
opp

Hon ser sig omkring då ser vem det är,
en av dom som bor i huset bredvid, som
är ute och rastar hundarna

Jag ser bara en hund, vet att dom har
två, då får jag syn på den andra, den
har fått syn på något som den jagar

Ja hon rastar hundarna i sin röda morgonrock,
och en av hundarna har hon släppt lös

Jakthundar är det så hon har ett väldans
göra att få tag på den smitande hunden

Till slut kommer den till henne, och med
stora steg skyndar hon hem med bägge
hundarna i koppel

anits 11 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-11 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP