Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag väntar och längtar


HAR NI TÄNKT PÅ

Har ni tänkt på,när man gå och väntar
på något, då står tiden still

Det gör den just nu för mig, väntar
på en telefonsignal

När den ringer då går jag ut, och
möter min vän

Men just nu står tiden still, när
jag går här och väntar på en
telefon som ska ringa här hos mig

Då är det lika bra jag sätter mig
ner, skriver några ord som kanske
blir till meningar, som kanske blir
en text på poeter.se

anits 11 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-11 13:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
I väntans tider föds det ord
om dröm och längtan på vår jord
Mycket vackert har du beskrivit din väntan!
2008-07-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Intet är som
väntans tider...
Jag hoppas att
det blev som
Du tänkt!
Fint beskrivet!
**************
2008-07-11

  friheten
Det känns som att du beskriver min känsla med. Ända sedan 1 juli har jag väntat p åett samtal ffrån min bästa vän, alla tider på dygnet, men än har inte min ringt. Jag längtar än!

Tack för dikten!

Kram
2008-07-11

  Larz Gustafsson VIP
En bra idé.
Här på poeter.se går tiden alltid blixtsnabbt.
Hoppas vännen dyker upp snart.
2008-07-11

  Maria T
Så blir glädjen så mycket större
när du möter din vän.
Vacker bild.
2008-07-11

    sajo
Får mig osökt att tänka på " Jag väntar vid min mila medan timmarna lida....osv. Så bra skrivna ord när man väntar har du fått till.
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP